Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g281g76kcal3.7g13.5g0.6g4.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.6g11.5g0.4g1.4g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g70g77kcal3.5g14.8g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%351g562kcal9.5g9.5g52.7g0g
Ruohosipuli 141g32kcal1.9g2.4g0.8g3.4g
Katkarapu 703g481kcal101.5g0g7.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.4kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g70g633kcal0g0g70.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g3882kcal251.6g104.6g265.8g19.2g
Valittu annoskoko1722g1941kcal125.8g52.3g132.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna861g971kcal62.9g26.2g66.5g4.8g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850