Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 94g835kcal0g0g94.4g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sipuli 140g42kcal1.7g6.7g0.3g2.4g
Tonnikala öljyssä 280g531kcal75.9g0g25.2g0g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Kesäkurpitsa zucchini 466g84kcal2.6g11.7g1.9g3.3g
Tomaatti 560g127kcal3.1g19.3g1.7g7.8g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g3383kcal173.6g97.2g248.6g33.6g
Valittu annoskoko1722g1691kcal86.8g48.6g124.3g16.8g
Annoskoko puolitettuna861g846kcal43.4g24.3g62.2g8.4g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358