Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen210g1512kcal2.1g2.1g168g0g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 357g1449kcal0g356.6g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g420g1470kcal14.7g340.2g4.2g12.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten63g208kcal14.8g28.4g13.2g6.9g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.3g0.5g15.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g126g504kcal0g126g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten21g69kcal4.9g9.4g4.4g2.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen70g504kcal0.7g0.7g56g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 70g32kcal2.1g3.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g12041kcal118.6g1759g525.2g43.8g
Valittu annoskoko1722g6021kcal59.3g879.5g262.6g21.9g
Annoskoko puolitettuna861g3010kcal29.7g439.8g131.3g11g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002