Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Sokeri 198g803kcal0g197.6g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 116g40kcal3.6g5.8g0.1g0g
Maito rasvaton 200ml116g38kcal3.8g5.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g116g849kcal1.2g1.2g93.1g0g
Leivinjauhe 12g20kcal0.6g4.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 303g1038kcal30.8g211.8g3.6g10.6g
Mustikka metsä- 291g128kcal1.5g18.6g1.7g9.6g
Raparperi 209g71kcal1.4g11.5g0.2g2.9g
Voi, 1 tl, 5 g58g425kcal0.6g0.6g46.5g0g
Sokeri 99g401kcal0g98.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g260kcal7.7g52.9g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g8511kcal134.4g1218.6g318.4g51.6g
Valittu annoskoko1722g4256kcal67.2g609.3g159.2g25.8g
Annoskoko puolitettuna861g2128kcal33.6g304.7g79.6g12.9g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678