Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g175g1274kcal1.7g1.7g139.6g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g262g890kcal5.2g7.9g94.2g0g
Kookoshiutale 61g404kcal5g3.9g39.4g10g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 977g377kcal1.6g79.7g0.9g14.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.5g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g175g1064kcal33.1g8.7g96g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 70g471kcal18.8g4.8g40.5g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g8983kcal131g219g821.4g66.6g
Valittu annoskoko1722g4491kcal65.5g109.5g410.7g33.3g
Annoskoko puolitettuna861g2246kcal32.8g54.8g205.4g16.7g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976