Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 290g123kcal1.1g11.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai228g798kcal27.4g161.9g4.8g6.8g
Ruokaöljy keskiarvo 7g62kcal0g0g7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 97g121kcal10.6g0.3g8.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 395g874kcal69.1g0g67.1g0g
Sipuli 26g8kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Tomaattimurska 351g103kcal2g18.6g0.7g6.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 175g151kcal5.4g7.7g10.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g154g599kcal44.5g3.1g44.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g5679kcal320.8g409.6g286.8g27.8g
Valittu annoskoko1722g2840kcal160.4g204.8g143.4g13.9g
Annoskoko puolitettuna861g1420kcal80.2g102.4g71.7g7g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574