Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 200g152kcal3.7g30.8g0.4g2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 200g273kcal5.3g48.6g4.6g7g
Fenkoli, annos 100g200g62kcal2.5g14.6g0.4g6.2g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g100g120kcal3.2g4.5g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g1347kcal33.6g203g41.2g31.2g
Valittu annoskoko1722g674kcal16.8g101.5g20.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna861g337kcal8.4g50.8g10.3g7.8g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094