Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 495g272kcal7.9g65.2g0.8g4.2g
Lohifilee 296g577kcal55.2g0g39.9g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%39g278kcal0g0g30.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g132kcal3.9g27g0.5g1.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 643g218kcal19.7g31.5g0.6g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g129g257kcal12.8g6g19.3g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g3.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3447g3688kcal218.2g259.8g199.6g11g
Valittu annoskoko1723g1844kcal109.1g129.9g99.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna862g922kcal54.6g65g49.9g2.8g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108983