Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4.1g35.1g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Lohifileepalat (Findus)451g586kcal94.6g2.3g22.5g0g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Kalaliemikuutio 17g50kcal1.7g5.6g2.3g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3447g2389kcal210.2g123.4g116g11.6g
Valittu annoskoko1724g1194kcal105.1g61.7g58g5.8g
Annoskoko puolitettuna862g597kcal52.6g30.9g29g2.9g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742