Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman225g383kcal27g0g22.5g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g56g197kcal7.4g39.1g1g1.8g
Ruskeita papuja, Rainbow149g127kcal8.2g20.9g0.7g32.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g282g70kcal3.7g11.8g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g29kcal1.5g1.4g2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka28g23kcal1g5.4g0.3g0.3g
Vesi845g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3447g2028kcal100g170.8g88.4g73.4g
Valittu annoskoko1724g1014kcal50g85.4g44.2g36.7g
Annoskoko puolitettuna862g507kcal25g42.7g22.1g18.4g
Arvot/100g100g59kcal2.9g5g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933