Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g216g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 25g133kcal0.1g0.1g15g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.8g6.1kcal0.5g0.9g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 167g58kcal7.7g3.2g0.5g4.2g
Kanaliemi rainbow 1 L833g416kcal33.3g8.3g33.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)167g100kcal1.7g7.5g6.7g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g13g11kcal0.1g2.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 4.2g23kcal0g0g2.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.6g0.1g0.7g
Kanaliemi rainbow 1 L141g71kcal5.6g1.4g5.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)28g17kcal0.3g1.3g1.1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g2.1g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3450g1867kcal105.8g88.8g130.8g24.4g
Valittu annoskoko1725g933kcal52.9g44.4g65.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna862g467kcal26.5g22.2g32.7g6.1g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563