Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 250g802kcal67g0g59.9g0g
Vesi938g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi21g58kcal1.9g1.4g4.7g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g469g235kcal6.6g51.6g0.9g6.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3450g2451kcal168.8g106g151.6g12.2g
Valittu annoskoko1725g1226kcal84.4g53g75.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna863g613kcal42.2g26.5g37.9g3.1g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901