Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 672g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 27g109kcal0g26.9g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%90g224kcal12.6g9.9g5g43.9g
Kuivahiiva, annos 11g25g89kcal11.1g9.9g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 728g2499kcal74.2g509.9g8.7g25.5g
Oivariini, 60 (100g)67g370kcal0.7g0.7g40.3g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g67g592kcal0g0g67.2g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)45g53kcal0.4g2g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g7872kcal198g1118.6g257g138.8g
Valittu annoskoko1728g3936kcal99g559.3g128.5g69.4g
Annoskoko puolitettuna864g1968kcal49.5g279.7g64.3g34.7g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100531