Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 261g896kcal26.6g182.7g3.1g9.1g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g100g105kcal5.9g15g2.5g16.6g
Sokeri 86g351kcal0g86.3g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g181g831kcal0.9g0.9g92.2g0.1g
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Mustikka metsä- 362g159kcal1.8g23.1g2.2g11.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 402g258kcal12.9g19.4g14.1g0g
Sokeri 85g346kcal0g85.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g10g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g6746kcal152.4g854.2g285.4g75.6g
Valittu annoskoko1728g3373kcal76.2g427.1g142.7g37.8g
Annoskoko puolitettuna864g1687kcal38.1g213.6g71.4g18.9g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520