Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g271g1221kcal20.9g184.6g43.4g9.8g
Voi 75g547kcal0.9g0.3g61.3g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g302g1071kcal17.5g9g107.1g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g302g814kcal24.1g36.2g60.3g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g452g498kcal2.3g67.9g22.6g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 91g270kcal0g18.9g13.4g0g
Kahvilikööri91g260kcal0g29.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini12g42kcal10.3g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g121g483kcal0g120.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g10507kcal152g958.2g616.2g19.6g
Valittu annoskoko1728g5254kcal76g479.1g308.1g9.8g
Annoskoko puolitettuna864g2627kcal38g239.6g154.1g4.9g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743