Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 522g1793kcal53.2g365.7g6.3g18.3g
Sokeri 342g1387kcal0g341.2g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Margariini, 60%, Rainbow251g1381kcal2.3g2.3g150.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)101g127kcal11.1g0.3g9g0g
Piimä, rasvaton (Valio)201g64kcal6.6g9g0g0g
Mustikka metsä- 301g133kcal1.5g19.3g1.8g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g9803kcal150.4g1483.2g335.6g56.6g
Valittu annoskoko1728g4902kcal75.2g741.6g167.8g28.3g
Annoskoko puolitettuna864g2451kcal37.6g370.8g83.9g14.2g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105