Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g507g2593kcal45.1g147.9g202.6g29.9g
Voi, 1 tl, 5 g358g2610kcal3.6g3.6g286g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton45g143kcal10.3g4.7g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 358g510kcal44.7g1.1g36.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl447g1519kcal8.9g13.4g156.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g14870kcal225.2g370.8g1381.8g59.8g
Valittu annoskoko1728g7435kcal112.6g185.4g690.9g29.9g
Annoskoko puolitettuna864g3718kcal56.3g92.7g345.5g15g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347