Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 253g360kcal31.6g0.8g25.9g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio459g184kcal17.5g29.4g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen115g38kcal3.8g5.6g0g0g
Oivariini, 60 (100g)287g1579kcal2.9g2.9g172.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.7g18kcal0.6g3.4g0.4g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 597g2049kcal60.8g417.9g7.2g20.9g
Leivinjauhe 12g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g8495kcal235.6g928.6g412.4g45.2g
Valittu annoskoko1728g4247kcal117.8g464.3g206.2g22.6g
Annoskoko puolitettuna864g2124kcal58.9g232.2g103.1g11.3g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318