Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g144g1051kcal1.4g1.4g115.2g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g1080g3618kcal140.4g734.4g16.2g69.1g
Kanttarelli, tuore, annos 50g180g27kcal3.2g0.7g0.9g4g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g36g17kcal0.5g2.6g0.4g1.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g180g698kcal59.4g0g51.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g10881kcal412.6g1488.6g368g152g
Valittu annoskoko1728g5441kcal206.3g744.3g184g76g
Annoskoko puolitettuna864g2720kcal103.2g372.2g92g38g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.6g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333