Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g724g5287kcal7.2g7.2g579.4g0g
Sokeri 205g834kcal0g205.2g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 644g2209kcal65.6g450.7g7.7g22.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g103kcal0g25.5g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)113g247kcal0.3g59.9g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g17416kcal147.8g1509.2g1174.6g48.8g
Valittu annoskoko1728g8708kcal73.9g754.6g587.3g24.4g
Annoskoko puolitettuna864g4354kcal37g377.3g293.7g12.2g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591