Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.5g0.5g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Bataatti, kuorittu 90g73kcal1.4g15.1g0g2.7g
Palsternakka 45g29kcal0.2g5.3g0.2g2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas45g126kcal8.6g0g9.9g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 9g27kcal0.9g1.2g2.1g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu9g7.2kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g1165kcal38.4g184.8g26.4g27.2g
Valittu annoskoko1728g582kcal19.2g92.4g13.2g13.6g
Annoskoko puolitettuna864g291kcal9.6g46.2g6.6g6.8g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.3g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097