Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g280g168kcal28g12g0.8g0g
Margariini, flora kevyt 40 70g263kcal0.1g3.7g28g0g
Sokeri 238g965kcal0g237.4g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g224g969kcal10.7g147.6g35.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g624kcal18.5g127.2g2.2g6.4g
Kaurahiutale 503g1883kcal73g286.9g36.7g50.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen210g69kcal6.9g10.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g90kcal0g22.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g10059kcal274.4g1694.4g207g113.4g
Valittu annoskoko1728g5030kcal137.2g847.2g103.5g56.7g
Annoskoko puolitettuna864g2515kcal68.6g423.6g51.8g28.4g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333