Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 512g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 145g589kcal0g144.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g26g80kcal2.8g15.4g1.8g7.2g
Kananmuna, omega, 1 kpl47g61kcal6.1g0.1g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 777g2664kcal79.1g543.6g9.3g27.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl171g1536kcal0g0g170.7g0g
Hiiva 43g32kcal5.6g0.5g0.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g9923kcal187.2g1409g371.8g74.6g
Valittu annoskoko1728g4962kcal93.6g704.5g185.9g37.3g
Annoskoko puolitettuna864g2481kcal46.8g352.3g93g18.7g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693