Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)262g87kcal1g17.6g0.8g3.9g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)763g1061kcal84.7g3.1g79.3g0g
Sokeri 284g1151kcal0g283.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.8g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 310g1063kcal31.6g216.9g3.7g10.8g
Rypsiöljy 86g759kcal0g0g85.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g8379kcal235.8g1074.4g339.2g29.6g
Valittu annoskoko1728g4189kcal117.9g537.2g169.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna864g2095kcal59g268.6g84.8g7.4g
Arvot/100g100g243kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566