Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai320g1182kcal16g102.2g79.9g6.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha399g663kcal75.9g0g39.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl11g95kcal0g0g10.8g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g320g65kcal1.9g12.1g1g4.5g
Juustoraaste Arla Magre 17%80g224kcal23.2g2g13.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g240g49kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g4705kcal242.6g274.4g294.2g36g
Valittu annoskoko1728g2353kcal121.3g137.2g147.1g18g
Annoskoko puolitettuna864g1176kcal60.7g68.6g73.6g9g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249