Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 325g1114kcal33.1g227.2g3.9g11.4g
Sokeri 85g345kcal0g84.8g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 220g305kcal27.5g0.7g21.5g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 100g530kcal0g0g59.9g0g
Kaurajuoma, GoGreen999g400kcal10g59.9g10g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g5385kcal141.2g745.2g190.6g34.8g
Valittu annoskoko1728g2693kcal70.6g372.6g95.3g17.4g
Annoskoko puolitettuna864g1346kcal35.3g186.3g47.7g8.7g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526