Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g463g2546kcal0g0g277.8g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g1389g7014kcal113.9g805.6g361.1g62.5g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g3241g2107kcal356.5g136.1g9.7g0g
Sokeri 278g1128kcal0g277.5g0g0g
Liivate 93g323kcal79.3g0g0.1g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g370g156kcal1.1g37g0.4g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g1852g10278kcal150g963g648.1g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g2315g4398kcal104.2g370.4g277.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g55897kcal1610g5179.2g3150g125g
Valittu annoskoko10000g27949kcal805g2589.6g1575g62.5g
Annoskoko puolitettuna5000g13974kcal402.5g1294.8g787.5g31.3g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892