Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi1852g13333kcal18.5g18.5g1481.5g0g
Sokeri 2407g9772kcal0g2405g0g0g
Kananmuna kuoreton 2037g2906kcal254.6g6.1g208.8g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g3704g21519kcal811.1g351.9g1874.1g385.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g95059kcal2168.4g5563g7128.8g770.4g
Valittu annoskoko10000g47529kcal1084.2g2781.5g3564.4g385.2g
Annoskoko puolitettuna5000g23765kcal542.1g1390.8g1782.2g192.6g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606