Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3438g4904kcal429.7g10.3g352.3g0g
Taloussuklaa, Fazer2083g10729kcal81.2g1166.7g625g110.4g
Valkosuklaa panda, levy 130g833g4658kcal70g458.3g283.3g0g
Vispikerma Flora 20%3646g8021kcal109.4g182.3g729.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g56624kcal1380.6g3635.2g3979.6g220.8g
Valittu annoskoko10000g28312kcal690.3g1817.6g1989.8g110.4g
Annoskoko puolitettuna5000g14156kcal345.2g908.8g994.9g55.2g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452