Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g13g73kcal2.7g2.5g6.3g0g
Voi 60% rasvaa 8.7g48kcal0.1g0g5.3g0g
Liivatelehti, gelatiini50g174kcal42.8g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g1.9g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa13g70kcal1g4.6g5.2g1.5g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g13g64kcal1.1g3.6g5g0.7g
Philadelphia tuorejuusto 200g25g64kcal1.5g0.8g6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka13g47kcal0.1g11.5g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl38g135kcal0.7g1g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g1348kcal100g48g84g4.4g
Valittu annoskoko173g674kcal50g24g42g2.2g
Annoskoko puolitettuna87g337kcal25g12g21g1.1g
Arvot/100g100g389kcal28.9g13.9g24.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190