Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g78g27kcal1.1g4.7g0.4g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena6g23kcal0.1g5.5g0g0g
Ketsuppi, meira7.2g5kcal0.1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g374kcal33g22.8g16.8g0g
Valittu annoskoko173g187kcal16.5g11.4g8.4g0g
Annoskoko puolitettuna87g94kcal8.3g5.7g4.2g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365