Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium31g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)63g41kcal2g3g2.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 16g48kcal0.5g0.7g4.7g0.1g
Katkarapu 31g21kcal4.5g0g0.3g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 31g107kcal8.3g0g8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g450kcal31.4g10.6g30.6g0.2g
Valittu annoskoko173g225kcal15.7g5.3g15.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna87g113kcal7.9g2.7g7.7g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040