Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.3g1.6g0.2g0.4g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Herne 31g22kcal1.6g2.9g0.1g1g
Kuohukerma,valio,2dl31g106kcal0.6g0.9g10.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g23g66kcal3.8g0.2g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g491kcal12.8g11.6g42g3.2g
Valittu annoskoko173g246kcal6.4g5.8g21g1.6g
Annoskoko puolitettuna87g123kcal3.2g2.9g10.5g0.8g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327