Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g35g14kcal1.3g2.2g0g0g
Sokeri 20g80kcal0g19.7g0g0g
Siirappi, tumma23g74kcal0g17.2g0g0g
Neilikka, annos 4g0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen23g167kcal0.2g0.2g18.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g70g244kcal2.4g56.5g0.7g2.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.7g5.4kcal0.2g1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g1175kcal8.2g194.6g38.8g5.2g
Valittu annoskoko173g588kcal4.1g97.3g19.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna87g294kcal2.1g48.7g9.7g1.3g
Arvot/100g100g339kcal2.4g56.1g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349