Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 94g59kcal2.8g4.5g3.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g34g118kcal1.2g27.3g0.3g1g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g540kcal16.4g67.6g22.4g2g
Valittu annoskoko173g270kcal8.2g33.8g11.2g1g
Annoskoko puolitettuna87g135kcal4.1g16.9g5.6g0.5g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300