Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)44g315kcal0g0g35g0g
Sokeri 42g170kcal0g41.8g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g12g20kcal1.8g0g1.4g0g
Siirappi, tumma2g6.3kcal0g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta71g256kcal9.2g49.7g1.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g1555kcal22g191.2g75.8g5g
Valittu annoskoko173g778kcal11g95.6g37.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna87g389kcal5.5g47.8g19g1.3g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740