Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g26g158kcal5.5g1.7g14.2g0g
Kookoshiutale 8.8g58kcal0.7g0.6g5.7g1.4g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)33g237kcal0g0g26.3g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g22g13kcal2g1.1g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)22g27kcal0.7g0.8g2.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g6.6g25kcal0.1g6.2g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Raparperi 40g13kcal0.3g2.2g0g0.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.1g3.6kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g1111kcal22.6g27g99.8g4.2g
Valittu annoskoko173g555kcal11.3g13.5g49.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna87g278kcal5.7g6.8g25g1.1g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904