Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl9g31kcal0.2g0.3g3.2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)88g53kcal3g4g3.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g18g11kcal0.6g0g4.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7kcal0g1.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g13g53kcal0g13.2g0g0g
Mansikkahillo 44g99kcal0.2g23.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g508kcal8g85.8g21.4g0.8g
Valittu annoskoko173g254kcal4g42.9g10.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna87g127kcal2g21.5g5.4g0.2g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.8g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256958