Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.6g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Maito, Kevyt22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl24g31kcal3.2g0.1g2g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g4.4g17kcal0g4g0.1g0g
Korppujauho 1g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g66g22kcal0.1g4.7g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g625kcal14.4g102.2g16.4g4.6g
Valittu annoskoko173g312kcal7.2g51.1g8.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna87g156kcal3.6g25.6g4.1g1.2g
Arvot/100g100g180kcal4.2g29.5g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068