Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl32g42kcal4.2g0.1g2.7g0g
Sokeri20g81kcal0g19.9g0g0g
Leivinjauhe1.2g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl25g84kcal0.5g0.7g8.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki29g16kcal2.5g1.5g0.1g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Vadelma 47g19kcal0.5g1.9g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g625kcal18.8g78.6g24g4.4g
Valittu annoskoko173g313kcal9.4g39.3g12g2.2g
Annoskoko puolitettuna87g156kcal4.7g19.7g6g1.1g
Arvot/100g100g180kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168