Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g38g64kcal7.1g0g3.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g38g9kcal1.2g1.1g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)38g131kcal4.8g26.1g0.7g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g474kcal31.6g55.6g13g2.8g
Valittu annoskoko173g237kcal15.8g27.8g6.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna87g118kcal7.9g13.9g3.3g0.7g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908