Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka50g5.5kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Seiti, pakasteena - Findus50g35kcal8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g94kcal17.6g3.8g0.6g2g
Valittu annoskoko173g47kcal8.8g1.9g0.3g1g
Annoskoko puolitettuna87g24kcal4.4g1g0.2g0.5g
Arvot/100g100g27kcal5.1g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750