Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Seiti x-tra66g53kcal11.2g0.7g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa30g91kcal7g0g7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g38g128kcal0.7g1.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g564kcal38.8g7.4g41.8g1.4g
Valittu annoskoko173g282kcal19.4g3.7g20.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna87g141kcal9.7g1.9g10.5g0.4g
Arvot/100g100g163kcal11.2g2.1g12.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413277