Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Punajuuri 88g34kcal0.9g6.1g0.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g153kcal3g21.6g5.2g8g
Valittu annoskoko173g77kcal1.5g10.8g2.6g4g
Annoskoko puolitettuna87g38kcal0.8g5.4g1.3g2g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937