Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1.9g3.3kcal0g0.1g0.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 19g37kcal0.3g0.3g3.7g0.8g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Katkarapu 84g58kcal12.2g0g0.9g0g
Ketsuppi 19g17kcal0.2g3.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g303kcal31g14g12.8g3.4g
Valittu annoskoko173g151kcal15.5g7g6.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna87g76kcal7.8g3.5g3.2g0.9g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073