Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)19g65kcal3.9g0.2g5.4g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]13g41kcal3.4g0g3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g49g17kcal0.7g2.9g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Kuivahiiva, annos 11g1.4g5kcal0.6g0.6g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g540kcal25.4g65.4g18.4g3g
Valittu annoskoko173g270kcal12.7g32.7g9.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna87g135kcal6.4g16.4g4.6g0.8g
Arvot/100g100g156kcal7.3g18.9g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744