Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste25g185kcal0g0g20.5g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g7.5g26kcal1g5.1g0.1g0.4g
Tattarijauho, Myllynparas50g170kcal6.5g33.7g0.8g2.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Rice Dream, riisimaito13g5.9kcal0g1.2g0.1g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g28g10kcal0.1g1.8g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g1066kcal20.4g137.2g47.4g7.8g
Valittu annoskoko174g533kcal10.2g68.6g23.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna87g267kcal5.1g34.3g11.9g2g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915