Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g83g107kcal12.4g0g7.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g5.8g16kcal0.4g2.9g0.3g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 21g13kcal0.7g1g0.7g0g
Korppujauho 5.2g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g420kcal32.4g16.8g26.8g2.2g
Valittu annoskoko174g210kcal16.2g8.4g13.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna87g105kcal8.1g4.2g6.7g0.6g
Arvot/100g100g121kcal9.3g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422