Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.5g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g10g56kcal0g0g6.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen37g12kcal1.2g1.8g0g0g
Raparperi, tuore52g16kcal0.4g2.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana347g686kcal13g120.8g15g4.2g
Valittu annoskoko174g343kcal6.5g60.4g7.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna87g172kcal3.3g30.2g3.8g1.1g
Arvot/100g100g198kcal3.7g34.8g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669