Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra125g100kcal21.3g1.3g1.3g0g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.7g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g6.3g36kcal1.4g0.6g3.2g0.7g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g9g54kcal1.7g0.7g4.7g1.1g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g657kcal53.6g5.6g47.4g3.6g
Valittu annoskoko174g329kcal26.8g2.8g23.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna87g164kcal13.4g1.4g11.9g0.9g
Arvot/100g100g189kcal15.4g1.6g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136